Christa runt samen met haar rechterhand, Linda Kouwenhoven dressuurstal Larmoyeur in Winschoten. De werkzaamheden zijn uiteenlopend: van zadelmak maken, tot en met het rijden op het hoogste internationale niveau. Naast rijden (met als hoogste score het behalen van de nummer 29 op de worldranking list van de FEI met Divoza Horseworld Ovation). Momenteel brengt Christa de mooie vosruin Aston Martin NL uit in de Grandprix.

Christa rijdt zelf mee in de top op het hoogste internationale niveau, ze is gediplomeerd instructeur en daarbij is ze jurylid tot en met de Intermediair 1.
Vanuit alle invalshoeken kan zij de ruiter dan ook helpen om de basis beter voor elkaar te krijgen en de combinatie zich zo optimaal mogelijk te laten voorstellen in de ring.Christa maakt ook deel uit van de geselecteerde groep instructeurs die de Rabo talenten van Nederland in de winter begeleiden.

Christa over de sponsor overeenkomst:

SUPERHORSE is onze nieuwe sponsor. Al jaren gebruiken wij hun producten en nu mogen we hen dus ook als onze nieuwe sponsor verwelkomen. Superhorse levert supplementen voor topprestaties. Er zijn diverse supplementen en ze werken echt!!

En van al onze sponsoren kunnen wij zeggen dat we echt vierkant achter hun producten staan

Wij zijn daarom ook erg blij dat er een sponsor van hetzelfde kaliber bij is gekomen.