• Christa Larmoyeur

  “Superhorse levert supplementen voor topprestaties. Er zijn diverse supplementen en ze werken echt!!”

 • Sonja van der Berg

  “Goed voorbereid op concours, Superhorse maakt onze paarden beter”

 • Jolanda & Sharina

  “Elk paard heeft weer een andere bouw en ze verschillen van energie. Petra hoef ik maar een ‘kik’ te geven en hup ze is er voor hulp en informatie!
  Het is een aanrader voor iedereen… SUPERHORSE!”

 • Astrid Noordhoek

  “Muscle Impulse is echt een top product; heel zuiver van samenstelling, zeer economisch in gebruik. Vrij van melasse, sacharose, glucose siroop of andere onnodige vulmiddelen is dit Super Horse product veilig voor ieder paard. Ik ben fan!”

 • Harry Streutker

  “‘Meten is weten en ik wil zeker weten dat jullie producten werken’. Maar je bent niet voor niets natuur-en scheikundeleraar, dus er moesten eerst harde feiten op tafel komen. En die kwamen er.…!”

Onze ambassadeurs

Bekijk de Superhorse ambassadeurs

Christa Larmoyeur1
Harry Streutker
Sonja van der Berg1
Ingeborg Klooster
Jarmilla Peterson2
Linda Kouwenhove
Myrna van Wijk
Patricia Bielefeld1
Iris Sijtsma
Sharina Mandemakers

Ontvang de nieuwsbrief

Schrijf u gratis in

Superhorse

Met een passie voor paarden en de paardensport hebben wij onze producten ontwikkeld. Onze filosofie “de kracht van het weglaten”, oftewel wat niet nodig of bruikbaar is, voegen wij ook niet toe. In onze producten zitten geen vulmiddelen, dit maakt dat onze producten uniek en onderscheidend zijn. Wij gebruiken alleen natuurlijke- en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en zijn vrij van suiker(s) en doping. Al onze producten zijn volgens de laatste wetgeving, de EFSA, onderbouwd. Onze producten worden GMP+ en FSA geborgd afgevuld.