Wat is iDEAL?
Met iDEAL kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Voordelen van iDEAL – iDEAL is vertrouwd en gemakkelijk, want u betaalt in uw vertrouwde internetbankieren omgeving. – iDEAL is snel want uw betaling vindt direct plaats en wordt aan de Super-horse webwinkel doorgegeven. – iDEAL is net zo veilig als internetbankieren. – iDEAL kunt u gebruiken als u een rekening heeft bij de meeste gangbare banken in Nederland. Heeft u nog geen toegang tot internetbankieren bij een van de deelnemende banken? Neem dan contact op met de bank van uw keuze om dat snel te regelen. Dan kunt u binnenkort al uw online aankopen met iDEAL betalen!

Betalen met PayPal
PayPal is wereldwijd de meest gebruikte betalingsmethode op het internet. U kunt geld overmaken naar uw PayPal account via uw eigen bankrekening of creditcard.PayPal biedt extra veiligheid voor online betalen. PayPal biedt u kopersbescherming als u de bestelling niet ontvangt of als deze sterk afwijkt van de productomschrijving. Lees meer over PayPal Aankoopbescherming. Indien u meer wilt weten over PayPal, dan kunt u hier klikken om naar de website van PayPal te gaan.